El Hub Foodtech & Nutrition comptarà amb el patrocini de Salut i Treball durant 2024

El Hub Foodtech & Nutrition comptarà amb el patrocini de Salut i Treball durant 2024

Redacció: 18/01/2024

L’empresa de prevenció de riscos laborals aposta per la iniciativa pel seu component vinculat a l’alimentació i els hàbits saludables, que milloren la salut de les persones

El Hub FoodTech & Nutrition comptarà amb el patrocini de l’empresa de prevenció de riscos laborals, Salut i Treball, durant aquest 2024. L’acord arriba després que des de les dues parts s’hagi constatat l’interès en promoure la salut i la millora de la qualitat de vida de les persones.

L’empresa, amb seu a REDESSA Tecno, comptarà amb presència als diferents esdeveniments organitzats des del Hub Foodtech & Nutrition i contribuirà a la difusió de la seva activitat; alhora que des del Hub es facilitarà informació dels serveis de Salut i Treball que puguin ser d’interès per a les empreses adherides. 

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que

“l’acord amb l’empresa Salut i Treball permet al Hub continuar creixent en un dels seus eixos de treball: el de la promoció dels hàbits saludables. Així, continuem sumant sinergies entre empreses amb els mateixos valors que es promouen des del Hub”.

De la seva banda, el director general de Salut i Treball, Paco Lari,  ha assenyalat que

“a Salut i Treball portem gairebé una dècada treballant a favor dels valors i les accions associades al foment i la cura per la salut en l’àmbit laboral, com a estratègia per afavorir la cohesió dels equips, el benestar físic i emocional de les persones, l’assoliment dels objectius a les organitzacions i la millora de la productivitat”.

I afegeix que

“Amb aquest acord posarem tota la nostra experiència al servei del Hub FoodTech & Nutrition”.

El Hub Foodtech & Nutrition és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Reus a través de REDESSA, que promou la creació d’un ecosistema de col·laboració publicoprivat d’empreses, institucions i centres de recerca de l’àmbit tecnològic i alimentari de la Catalunya Sud. Actualment, el Hub compta amb una seixantena d’empreses i institucions adherides.

Salut i Treball, referent en serveis de prevenció de riscos laborals, s’ha consolidat en poc més de deu anys a Reus i Tarragona i també al conjunt del país, amb delegacions a Barcelona i Lleida. La seva capacitat per anticipar-se a les necessitats dels clients, gràcies a una decidida aposta per la digitalització, l’especialització i la professionalitat de la vintena de persones que integren el seu equip, liderades pel seu director general, Paco Lari, explica el posicionament i reconeixement.