El Hub Foodtech & Nutrition està present a la 27a Fira de l’Oli de les Borges Blanques 

El Hub Foodtech & Nutrition està present a la 27a Fira de l’Oli de les Borges Blanques 

Redacció: 19/01/2024

El Hub participa amb l’objectiu de donar visibilitat als productes de proximitat de la Catalunya Sud 

El Hub Foodtech & Nutrition participarà amb un estant a la 27a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de la Borges Blanques, per donar visibilitat als productes de la Catalunya Sud, amb especial incidència en l’oli d’oliva, però també de la fruita seca i el vermut de Reus. La fira ha obert portes avui i es podrà visitar durant tot el cap de setmana.  

La 27a edició de la Fira de l’Oli de les Borges també serà el marc en el qual es farà l’agermanament entre la fira lleidatana i firaReus Events, en un acte previst per demà al migdia. En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges,

“aquest agermanament ens permet fer un pas més en la promoció dels excel·lents productes agroalimentaris dels dos territoris i generar noves possibilitats de col·laboració”.  

L’estand de Reus també recordarà la figura del futbolista i entrenador Josep Juncosa Bellmunt,  llegendari jugador del CF Reus Deportiu, del RCD Espanyol i l’Atlético de Madrid  i que va néixer a la capital de Les Garrigues.

La Fira de l’Oli de les Borges Blanques treballa amb la finalitat d’obrir-se a totes les Denominacions d’Origen de Catalunya, cooperatives, molins privats i la xarxa d’oleïcultors, abordant també qüestions que preocupen al sector  com el canvi climàtic, la certificació de la qualitat de l’oli o el despoblament. En aquesta edició compta amb la participació de 39 expositors d’oli amb representants de Lleida, Tarragona i Barcelona. A més, la fira també oferirà activitats infantils, showcookings i xerrades, entre d’altres.