Jornada sobre gestió de nous projectes al sector agroalimentari

Jornada sobre gestió de nous projectes al sector agroalimentari

Redacció: 10/10/2023

El Hub FoodTech & Nutrition conjuntament amb la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial us informa que el dimarts 17 d’octubre de 9:15h a 12:30h es realitzarà, a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV, la “Jornada sobre gestió de nous projectes al sector agroalimentari”. L’acte rep la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i el suport de REDESSA i la Diputació de Tarragona.

Aquesta jornada sobre com es gestionen nous projectes del sector agroalimentari des de la innovació, el creixement i la inversió serà moderada per Mario Sánchez,divulgador científic i tecnòleg alimentari.

L’acte comptarà amb la participació d’empreses  del territori i d’àmbit nacional i internacional, com Ivoro Ventures, Zyrcular Foods, Borges International Group, Kellanova, Maser Grup, Tranxforma Food i Ametller Origen. Aquestes ens oferiran la seva perspectiva, experiència i eines en temàtiques com “Novetats tecnològiques en l’àmbit de l’alimentació del futur”, “Afrontar els reptes de l’alimentació del futur amb projectes des de la gran empresa”, “La innovació a les grans empreses”, “Eines models de la inversió agroalimentària” i “Com començar a innovar des de 0”.

En acabar, els participants i assistents podran resoldre dubtes i qüestions en un cafè networking ofert pels organitzadors de la jornada.

Podeu trobar més informació sobre la jornada a la web: http://agenda.urv.cat/go/jornada17102023.