ARTHROKUN GOSSOS SUPLEMENT PER LA SALUT ARTICULAR

ARTHROKUN GOSSOS SUPLEMENT PER LA SALUT ARTICULAR

Kunkay – https://kun-kay.com/

Característiques

Aliment complementari per al maneig simptomàtic dels processos articulars degeneratius dels gossos. S’utilitza per animals amb risc de desenvolupar osteoartritis, ja siguin races grans de creixement ràpid amb predisposició genètica a desenvolupar malalties ortopèdiques o animals amb malalties ortopèdiques ja existents, així com animals amb un alt nivell d’activitat. També per osteoartritis que cursen amb coixera, dolor, mobilitat limitada, engruiximent capsular i crepitacions en una o diverses articulacions. Es recomana que s’administri diàriament i afegida a sobre l’àpat.

 

Propietats nutricionals

Els seus ingredients actius Vitamina E, Vitamina C, seleni, glucosamina, condroïtina, àcids grassos omega-3, curcumina, piperina actuen de forma sinèrgica: promou la regeneració del cartílag, minimitza la degeneració articular, calma el dolor i protegeix les membranes cel·lulars del dany oxidatiu produït per la inflamació.

Procedència

Els nostres suplements estan produïts a les instal·lacions de Kunkay situades a Reus, Tarragona. Els ingredients actius i embalatges sempre procuren ser de procedència kilòmetre 0.

 

Galeria