BEAUTYPHENOL®

BEAUTYPHENOL®

BIOPHENOLICS S.L. – biophenolics.com

 

Característiques

Complement alimentari a base d’extractes de Ginkgo biloba i Polygonum (resveratrol), licopè, astaxantina, vitamines i zinc.

 

Propietats nutricionals

Estimula la producció de col·lagen i enzims sirtuïns que regulen els processos associats a l’envelliment i la longevitat cel·lular. Promou la reparació de l’ADN.

Conté un dels antioxidants naturals més potents que existeixen, protegint les cèl·lules davant del dany oxidatiu i prevenint l’envelliment prematur.

Estimula la síntesi de queratina que contribueix al creixement, resistència i qualitat de cabell i ungles. Promou la regeneració de les fibres capil·lars i enforteix les ungles.

Contribueix a mantenir l’elasticitat i fermesa de la pell. Preveu la pèrdua d’humitat i l’envelliment prematur, la formació d’arrugues i imperfeccions.

Preveu la degeneració macular relacionada amb l’edat i l’envelliment prematur de la retina. Redueix la inflamació, la sequedat i la fatiga ocular.

Contribueix a una plasticitat cerebral més gran i protegeix les cèl·lules nervioses contra el deteriorament relacionat amb l’edat i les malalties neurodegeneratives.

Procedència

Producte desenvolupat a Reus i fabricat a Espanya.

 

Galeria