DERMAKUN GATS SUPLEMENT DE SALUT DE LA PELL I PÈL

DERMAKUN GATS SUPLEMENT DE SALUT DE LA PELL I PÈL

Kunkay – https://kun-kay.com/

Característiques

Aliment dietètic complementari per al maneig simptomàtic d’afeccions inflamatòries de la pell i la mala qualitat dels cabells dels gats. S’utilitza per dermatitis atòpica i alleujar els signes no cutanis. També es fa servir durant la muda per millorar la qualitat del cabell i reduir la caiguda excessiva, situacions de risc de patir deficiencia de zinc com poden ser animals que consumeixen dietes basades en cereals i per la dermatosi per deficiència de nutrients que cursen pelatge de mala qualitat. Es recomana que s’administri diàriament per ser afegida sobre el menjar.

 

Propietats nutricionals

Els seus ingredients actius Vitamina E, Vitamina C, Vitamina B3 i B5, zinc, biotina, curcumina, piperina, àcids grassos omega-3, actuen de forma sinèrgica per millorar les propietats de la barrera dèrmica, protegir les membranes cel·lulars del dany oxidatiu produït per la inflamació, promoure la cicatrització de ferides i el recanvi de les cèl·lules epitelials i minimitzar la inflamació.

Procedència

Els nostres suplements estan produïts a les instal·lacions de Kunkay situades a Reus, Tarragona. Els ingredients actius i embalatges sempre procuren sempre tenir la procedència de kilòmetre 0.

 

Galeria