ELDERKUN GATS SUPLEMENT DE SALUT COGNITIVA

ELDERKUN GATS SUPLEMENT DE SALUT COGNITIVA

Kunkay – https://kun-kay.com/

Característiques

Aliment complementari per al maneig i simptomàtic de la disfunció cognitiva en gat. S’utilitza per a la síndrome de disfunció cognitiva, quan l’animal pateix canvis de comportament associats amb l’edat com desorientació, interaccions alterades amb les persones o altres animals, embrutiment del lloc o canvis del nivell d’activitat, i com a mètode de prevenció de la disfunció cognitiva. Es recomana que s’administri diàriament per ser afegida a sobre l’àpat.

 

Propietats nutricionals

Els seus ingredients actius Vitamina E i C, seleni, carotenoides, àcids grassos omega-3, L-carnitina actuen de forma sinèrgica per millorar la salut i la funció neuronal, promovent la salut de les membranes cel·lulars i exercint un efecte antiinflamatori i millora l’eficiència energètica de les mitocòndries.  A més, protegeix el sistema nerviós central del dany oxidatiu produït per l’edat.

Procedència

Els nostres suplements estan produïts a les instal·lacions de Kunkay situades a Reus, Tarragona. Els ingredients actius i embalatges sempre procuren sempre tenir la procedència de kilòmetre 0.

 

Galeria