IMMUNOKUN GATS SUPLEMENT PER PUJAR LES DEFENSES

IMMUNOKUN GATS SUPLEMENT PER PUJAR LES DEFENSES

Kunkay – https://kun-kay.com/

Característiques

Aliment complementari per millorar la resposta immunitària de gats amb herpesvirus o baixos de defenses. S’utilitza per animals sans amb una capacitat de resposta del sistema immunitari reduït com gats fins als 6 mesos de vida, animals de més de 7 anys, gats amb obesitat, animals amb estrès crònic. També per gats positius a malalties infeccioses com la grip o la leucèmia felina o durant qualsevol vacunació. Es recomana que s’administri diàriament per ser afegida sobre el menjar.

 

Propietats nutricionals

Els seus ingredients naturals beta-glucans, L-lisina, àcid glutàmic, zinc, seleni, vitamines E i C  actuen de forma sinèrgica per reduir l’excreció vírica i els símptomes associats a l’herpesvirus felí 1, mantenir en equilibri la lora intestinal, prevenint la colonització dels bacteris patògens, aportar nutrients claus pel sistema immunitari i modular la funció del sistema immunitari, protegint davant les infeccions microbianes.

Procedència

Els nostres suplements estan produïts a les instal·lacions de Kunkay situades a Reus, Tarragona. Els ingredients actius i embalatges sempre procuren sempre tenir la procedència de kilòmetre 0.

 

Galeria