IMMUNOKUN GOSSOS SUPLEMENT PER MILLORAR LA RESPOSTA IMMUNITÀRIA

IMMUNOKUN GOSSOS SUPLEMENT PER MILLORAR LA RESPOSTA IMMUNITÀRIA

Kunkay – https://kun-kay.com/

Característiques

Aliment complementari per millorar la resposta immunitària de gossos amb leishmaniosis o defenses baixes. S’utilitza en animals sans amb la capacitat de resposta del sistema immunitari reduït com cadells de menys de 6 mesos, gossos amb obesitat, animals amb alt nivell d’activitat i animals d’edat avançada. També es fa servir en gossos diagnosticats de malalties infeccioses o durant periòdes de vacunació. Es recomana que s’administri diàriament.

 

Propietats nutricionals

Els seus ingredients actius vitamina E, vitamina C, zinc, seleni, artemises ànnua, àcid glutàmic, entre d’altres actuen de forma sinèrgica per proporcionar una acció protectora davant la leishmaniosi ajudant a reduir la càrrega parasitaria. Modula la funció del sistema immunitari protegint contra les infeccions microbianes, aporta nutrients clau i manté en equilibri la flora intestinal, prevenint la colonització dels bacteris patògenes.

Procedència

Els nostres suplements estan produïts a les instal·lacions de Kunkay situades a Reus, Tarragona.  Els ingredients actius i embalatges sempre procuren ser de procedència kilòmetre 0.

 

Galeria