MINDKUN GOSSOS SUPLEMENT ANTI ESTRÈS I ANSIETAT

MINDKUN GOSSOS SUPLEMENT ANTI ESTRÈS I ANSIETAT

Kunkay – https://kun-kay.com/

Característiques

Aliment complementari per períodes d’estrès que cursen amb ansietat i nerviosisme o alteracions del comportament  dels gossos. S’utilitza en situacions d’estrès puntuals com sorolls, canvis en l’entorn, canvis de rutina… En situacions d’estrès cròniques com ansietat per separació, animals senils o afavorir la regulació de la son i com a suport per treballar en una modificació de conducta amb un professional. Es recomana administrar diàriament a ser possible, entre àpats per potenciar l’efecte dels principis actius. Es pot afegir, en cas de ser necessari, una mica d’aigua fins a aconseguir una textura de pasta.

 

Propietats nutricionals

Els seus ingredients actius Vitamina B3, Vitamina B6, L- Triptòfan, glucosa i hidrolitzat tríptic de caseína bovina actúen de forma sinèrgica per promoure la síntesi de seròtina per afavorir la sensació de calma i benestar i per activar els receptors GABA centrals, reduint l’estrès i l’ansietat.

Procedència

Els nostres suplements estan produïts a les instal·lacions de Kunkay situades a Reus, Tarragona.  Els ingredients actius i embalatges sempre procuren ser de procedència kilòmetre 0.

 

Galeria