MIRÓ ROSSO FUSION

MIRÓ ROSSO FUSION

EMILIO MIRÓ SALVAT, S. A. – www.vermutmiro.com

Característiques

El Miró & Paco Pérez Rojo Fusion ens porta molts records d’olives arbequines i de plantes mediterrànies que marquen des d’un bon principi aquest vermut. Al paladar és sedós, melós i amb bon cos. L’acompanyen al seu pas per boca uns subtils tocs de regalèssia, de pell de taronja i un toc d’anís estrellat, que juguen melòdicament amb la gran amplitud de sabors. Té un accent ben mediterrani, d’aquella salinitat i de les plantes aromàtiques típiques, les farigoles, el romaní, el llorer…, plantes protagonistes que també s’utilitzen per curar les olives. I és que podem ben dir que les olives han madurat aquest vermut amb el seu toc de gràcia.

 

Propietats nutricionals

Vi aromatitzat amb una maceració d’herbes aromàtiques d’entre les quals destaquen les del gènere Artemísia i olives arbequines. La seva graduació alcohòlica és 15% volum i el seu contingut en sucres és de 14g/100ml, raó per la qual es tracta d’un vermut dolç.

Procedència

Reus, Baix Camp.

Els orígens de Vermuts Miró els trobem el 1914 com empresa vitivinícola a granel a Cornudella de Montsant, el 1957 es va traslladar a Reus on es va fundar Emilio Miró Salvat, S.A. i fins a dia d’avui s’ha estat produint el tradicional vermut de Reus seguint la fórmula original.

 

Galeria