MOSCATELL MIRÓ

MOSCATELL MIRÓ

EMILIO MIRÓ SALVAT, S. A. – www.vermutmiro.com

Característiques

El Moscatell és un vi dolç color groc palla amb tonalitats daurades, nítid i brillant, que denota cos i untuositat. Amb una olor intensa, predominant l’aroma primari propi de la varietat moscatell, així com també de panses. Destaquen els aromes en boca fidel reflex del seu anàlisi olfactiu, amb molta amplitud, sedós, rodó i equilibrat, amb un final de boca intens i persistent deixant un agradable record.

A temperatura ambient o en fred, sintonitza amb rebosteria i fruits secs, així com en l’elaboració d’exquisides receptes culinàries.

 

Propietats nutricionals

El Moscatell és un vi dolç natural, elaborat a partir d’excel·lents raïms de la varietat Moscatell. Un cop obtingut el most es apagat amb alcohol vínic fins als 15º alcohòlics. El seu contingut en sucres és de 18g/100ml.

Procedència

Reus, Baix Camp.

Els orígens de Vermuts Miró els trobem el 1914 com empresa vitivinícola a granel a Cornudella de Montsant, el 1957 es va traslladar a Reus on es va fundar Emilio Miró Salvat, S.A. i fins a dia d’avui s’ha estat produint el tradicional vermut de Reus seguint la fórmula original.

 

Galeria