POT CREMA AVELLANES CACAU 280 G

POT CREMA AVELLANES CACAU 280 G

LA TRENCADAORA – Pot Crema Avellanes Cacau

 

Característiques

Crema d’avellana amb el 30% de contingut de pasta de varietat Negreta pura i amb cacau d’alta qualitat i un toc de vainilla Bourbon de Madagascar per arrodonir la fórmula.

És un reconeixement als símbols de la nostra terra, la Pilarin Bayes i el seu i nostre Patufet, ens encomanen tendresa, dolçor i un pel d’atreviment, sí, el nostre patufet és petit però eixerit!

Tot plegat us volem oferir un producte gourmet amb ànima, d’alta qualitat per a tots els de casa.

Traçabilitat: Avellanes seleccionades exclusivament de les millors collites de casa nostra.

Cada partida, està codificada i conté tots els paràmetres (data d’entrada, varietat, procedència i paràmetres de qualitat. De manera exclusiva i a diferència del que es fa habitualment, aquestes partides es mantenen separades a la espera de comanda.

“Només les millors partides garanteixen sempre, el millor producte acabat”

Esclofollat: Procés de separació del gra de la closca fet per mètode de gravetat i pressió, no per fregament.

 

Propietats nutricionals

Ingredients: Sucre de canya, Avellana Negreta 30%, llet descremada en pols, cacau desgreixat en pols, oli de coco, oli de girasol alt oleic, lecitina de soja (lligant),  extracte de vainilla natural.

Conservació de les propietats organolèptiques:Tenim cura de l’interval de temps entre l’esclofollat i l’envasat. La protecció natural de l’avellana és la seva closca, quant s’esclofolla (separem la closca del gra), s’inicia el procés de oxidació del gra, incrementant exponencialment el % d’acidesa en l’oli del fruit.

Procedència

Majoritàriament Alt i Baix Camp i voltants (Tarragona) o Comarca de la Selva (Girona). Puntualment pot haver-hi avellanes del Vallès Oriental.

Comprant aquests productes estàs invertint en la teva terra, el seu paisatge i la seva gent.

“Tots els productes els fem íntegrament al nostre obrador de El Rourell (Alt Camp)”

 

 

Galeria