PRIORDEI 1789 ARBEQUINA

PRIORDEI 1789 ARBEQUINA

Agro Foods & Commerce, SLU, Arbequina i rojal – Priordei l’oli de catalunya

Característiques

Dins d’aquesta gamma de producte de màxima excel·lència vinculada al 1789, l’any que la nostra família comença a conrear aquesta terra i un moment de grans transformacions al món. L’oliva arbequina proporciona un oli de gust i fragàncies més dolces. L’oli té un punt de frescor que marida amb tota mena de plats.

A Priordei hem volgut deixar en aquesta ampolla la nostra signatura. L’empremta dels arbres de 500 anys que ens ofereixen el millor oli de les nostres terres està serigrafiada blanc sobre negre.

 

Propietats nutricionals

Varietat: Arbequina 100%

Oli verge de fruitat mitjà-alt amb connotacions Clarament verdes(gespa tallada i tocs de Plàtan verd o nous verdes, tomaquera i Carxofes), amb tendència a donar olis amb un gran equilibri entre dolç, amarg i picant. Es molt interessant, ja sigui per a cupatges o varietal.

Procedència

Margalef de Montsant, Priorat. Tots som més d’allà on venim que allà on anem. El nostre oli s’ha elaborat en un espai privilegiat de Catalunya, una de les regions europees més dinàmiques del sud del continent. Les nostres oliveres cimbregen amb el vent que s’escola per l’abrupta orografia del Parc Natural de la Serra de Montsant, a les comarques meridionals del Principat.

La Serra del Montsant és un espai de pau, on les oliveres envelleixen tranquil·les, apartades de tota contaminació ambiental, sonora o lumínica. El Parc Natural de la Serra del Montsant és el cor de la comarca del Priorat. La muntanya parteix literalment en dos: El Priorat del Vi i El Priorat de l’Oli, cosa que ens parla d’un territori fèrtil i ric en experiències plaents als sentits i a la gastronomia.

L’espai és d’una bellesa particular. Les oliveres s’aboquen a cingleres, barrancs i congosts, portant l’activitat humana a llocs difícils d’imaginar. La terra macera les arrels dels nostres arbres amb hiverns suaus i estius de calor seca e intensa. A voltes la boira baixa genera un paisatge fantasmagòric, presidit per grans pedres que semblen vigilar els camins.

 

Galeria