PRIORDEI 1789 INFUSIONATS BITXO

PRIORDEI 1789 INFUSIONATS BITXO

Agro Foods & Commerce, SLU, Condiment de Bitxo – Priordei l’oli de catalunya

Característiques

La nostra aposta per la innovació ens ha permès crear una línia Premium de condiment que fusiona el millor de les nostres oliveres amb diverses espècies. Un oli que per la seva potència no perd el gust amb la fusió amb espècies com el bitxo.

El condiment de bitxo, presentat en aquest elegant format, és especialment recomanat per amanir pizzes, carns i peixos als quals es vol donar un punt d’intensitat i picor.

Aquesta línia, a més, s’elabora amb espècies provinents de diverses parts de l’Estat i del món, amb l’objectiu de fer evident que la barreja de cultures –molt pròpia del nostre país- sempre és una bona opció.

 

Propietats nutricionals

Oli d’oliva Verge Extra, masserat amb bitxo.

Varietat: Oli d’oliva arbequina 99%. Aroma 0,10%. Deshidratat 0,99%

Format: 250 ml.

CONDIMENT DE BITXO: Recomanat per pizzes, arrossos I pasta.

Procedència

Margalef de Montsant, Priorat. Tots som més d’allà on venim que allà on anem. El nostre oli s’ha elaborat en un espai privilegiat de Catalunya, una de les regions europees més dinàmiques del sud del continent. Les nostres oliveres cimbregen amb el vent que s’escola per l’abrupta orografia del Parc Natural de la Serra de Montsant, a les comarques meridionals del Principat.

La Serra del Montsant és un espai de pau, on les oliveres envelleixen tranquil·les, apartades de tota contaminació ambiental, sonora o lumínica. El Parc Natural de la Serra del Montsant és el cor de la comarca del Priorat. La muntanya parteix literalment en dos: El Priorat del Vi i El Priorat de l’Oli, cosa que ens parla d’un territori fèrtil i ric en experiències plaents als sentits i a la gastronomia.

L’espai és d’una bellesa particular. Les oliveres s’aboquen a cingleres, barrancs i congosts, portant l’activitat humana a llocs difícils d’imaginar. La terra macera les arrels dels nostres arbres amb hiverns suaus i estius de calor seca e intensa. A voltes la boira baixa genera un paisatge fantasmagòric, presidit per grans pedres que semblen vigilar els camins.

 

Galeria