PRIORDEI LLEGAT 2L I 5L

PRIORDEI LLEGAT 2L I 5L

Agro Foods & Commerce, SLU, Llegat – Priordei l’oli de catalunya

Característiques

La gamma d’olis “Llegat” l’hem creada pensant en portar arreu els nostres olis de primera collita de gran qualitat. Forma part d’una política de foment de la cultura de l’oli a Catalunya, que Priordei porta en el seu ADN. Per aquest motiu hem apostat per un oli excel·lent que permet els consumidors un primer contacte amb els olis d’alta gamma a un preu assequible.

Oferim la possibilitat de comprar-lo en allò que en podem anomenar “gran format”: garrafes de 2 i 5 litres. Aquestes garrafes tenen una distribució molt local, perquè se’n fa una edició limitada, per això us recomanem comprar-les directament posant-vos en contacte amb nosaltres.

 

Propietats nutricionals

Varietat: Arbequina 100% Collita primerenca

Olives de la primera collita de la temporada. Oli verge de fruitat verd intens I ric en aromes secundàries. En boca és picant I amarg, tot I que presenta un nivell de dolor suficient per a millorar la seva acceptabilitat. Astringència dinal força evident.

Connotacions secundàries de tipus vegetal (principalment fulles o plantes d’horta).

Oli molt adequat per a mercats de primavera I estiu, així com per a xarxes de distribució gourmet. L’oli “Llegat” és fresc i afruitat perquè és de primera collita. Es pot combinar amb tota mena de plats, d’aliments crus, a la planxa, a la brasa…

Procedència

Margalef de Montsant, Priorat. Tots som més d’allà on venim que allà on anem. El nostre oli s’ha elaborat en un espai privilegiat de Catalunya, una de les regions europees més dinàmiques del sud del continent. Les nostres oliveres cimbregen amb el vent que s’escola per l’abrupta orografia del Parc Natural de la Serra de Montsant, a les comarques meridionals del Principat.

La Serra del Montsant és un espai de pau, on les oliveres envelleixen tranquil·les, apartades de tota contaminació ambiental, sonora o lumínica. El Parc Natural de la Serra del Montsant és el cor de la comarca del Priorat. La muntanya parteix literalment en dos: El Priorat del Vi i El Priorat de l’Oli, cosa que ens parla d’un territori fèrtil i ric en experiències plaents als sentits i a la gastronomia.

L’espai és d’una bellesa particular. Les oliveres s’aboquen a cingleres, barrancs i congosts, portant l’activitat humana a llocs difícils d’imaginar. La terra macera les arrels dels nostres arbres amb hiverns suaus i estius de calor seca e intensa. A voltes la boira baixa genera un paisatge fantasmagòric, presidit per grans pedres que semblen vigilar els camins

 

Galeria