SUPERORANGEKUN SUPLEMENT PER A L’ARTRITIS, HEPATITIS, DERMATITIS

SUPERORANGEKUN SUPLEMENT PER A L’ARTRITIS, HEPATITIS, DERMATITIS

Kunkay – https://kun-kay.com/

Característiques

Barreja de superaliments amb propietats antioxidants i antiinflamatòries. S’utilitza per disminuir l’estat proinflamatori de l’animal, que pot donar-se en certes situacions al·lèrgies, inflamacions cròniques dermatitis i hepatitis, obesitat, envelliment, situacions que comporten una activitat metabòlica com l’exercici físic o malalties, etc. També es fa servir com a mode de prevenció per mantenir en bon estat la salut de l’animal. Es recomana que s’administri diàriament per ser afegida sobre el menjar o a través de premis casolans.

 

Propietats nutricionals

Els seus ingredients naturals àcids grassos de cadena mitjana, curcumina i carotens actuen de forma sinèrgica per reduir la inflamació i el dolor del teu gos i gat i tractar en mesura al·lèrgies, artritis, dermatitis, hepatitis i animals amb obesitat o que practiquen una activitat física intensa.

Procedència

Els nostres suplements estan produïts a les instal·lacions de Kunkay situades a Reus, Tarragona. Els ingredients actius i embalatges sempre procuren sempre tenir la procedència de kilòmetre 0.

 

Galeria