VI MISSA MIRÓ

VI MISSA MIRÓ

EMILIO MIRÓ SALVAT, S. A. – www.vermutmiro.com

Característiques

El vi de Missa és un vi de licor de color groc-ataronjat amb tonalitats teula d’aspecte nítid i brillant, deixant entreveure certa intensitat. Amb nas suau i amb aroma de fruites carnoses i també a raïm madur, amb notes subtils de nous verdes. Té un gust franc en boca, equilibrat, ampli sense ser massa estructurat. Amb un final de boca agradable. Perfecte per a us eclesiàstic.

 

Propietats nutricionals

Vi de licor de 15 % vol. elaborat mitjançant la fermentació parcial de most de raïm pur, és a dir, després de l’eliminació de la rapa i la pell, i de gran riquesa en sucre. El procés de fermentació es deté mitjançat l’addició d’alcohol vínic quan, al menys, dos terceres parts del most ja han fermentat, adquirint en aquest punt el grau alcohòlic desitjat i mantenint una elevada concentració de sucres, 18g/100ml.

Procedència

Reus, Baix Camp.

Els orígens de Vermuts Miró els trobem el 1914 com empresa vitivinícola a granel a Cornudella de Montsant, el 1957 es va traslladar a Reus on es va fundar Emilio Miró Salvat, S.A. i fins a dia d’avui s’ha estat produint el tradicional vermut de Reus seguint la fórmula original.

 

Galeria