ELDERKUN GOSSOS SUPLEMENT PER LA SEVA SALUT COGNITIVA

ELDERKUN GOSSOS SUPLEMENT PER LA SEVA SALUT COGNITIVA

Kunkay – https://kun-kay.com/

Característiques

Aliment complementari pel maneig simptomàtic de la  disfunció cognitiva en gossos. S’utilitza per a quan l’animal pateix canvis de comportament associats amb l’edat com la desorientació, interaccions alterades amb les persones o altres animals, embrutiment de la seva llar i canvis del nivell d’activitat. També s’usa per prevenir la disfunció cognitiva. Es recomana que s’administri diàriament per ser afegida sobre el menjar, a partir dels cinc anys en gossos grans o gegants i cap als set en gossos petits com a mesura preventiva.

 

Propietats nutricionals

Els seus ingredients actius vitamina E, vitamina C, seleni, carotenoides, fosfatidilserina, L-carnitina, àcids grassos omega-3 i àcids alfa-lipoics actuen de forma sinèrgica per protegir el sistema nerviós central del dany oxidatiu produït per l’edat, millorar la salut i funció neuronal promovent la salut de les membranes cel·lulars i exercint un efecte antiinflamatori i neuroprotector. A més, millora l’eficiència energètica dels mitocondris.

Procedència

Els nostres suplements estan produïts a les instal·lacions de Kunkay situades a Reus, Tarragona.  Els ingredients actius i embalatges sempre procuren ser de procedència kilòmetre 0.

 

Galeria