HAIRBALLKUN GATS SUPLEMENT DE BOLES DE PÈL

HAIRBALLKUN GATS SUPLEMENT DE BOLES DE PÈL

Kunkay – https://kun-kay.com/

Característiques

Aliment complementari per prevenir la formació de boles de pèl. S’utilitza en casos que existeixin símptomes de boles de cabell. Els signes clínics més habituals són vòmits, arcades i tos. També s’usa per prevenir la formació de boles de cabell. El risc augmenta en aquells gats que tenen un pelatge més llarg i dens. Es recomana consultar el veterinari perquè recomani un tractament preventiu. Es recomana administrar diàriament directament a la boca, a sobre el menjar o a la pota per afavorir que l’animal ingereixi el producte al netejar-se.

 

Propietats nutricionals

Els seus ingredients actius Vitamina E, biotina, zinc, àcids grassos omega-6, oli mineral i cel·lulosa actuen de forma sinèrgica per millorar la integritat de la barrera epitelial evitant la deshidratació i reduint la muda, afavorir l’eliminació de pèls ingerits a través de la femta, lubricant el pas del cabell pel tractament digestiu i exercint un efecte mecànic, atrapant els pèls i arrossegant-los pel tractament digestiu.

Procedència

Els nostres suplements estan produïts a les instal·lacions de Kunkay situades a Reus, Tarragona. Els ingredients actius i embalatges sempre procuren sempre tenir la procedència de kilòmetre 0.

 

Galeria