MINDKUN GATS SUPLEMENT DE L’ESTRÈS I L’ANSIETAT

MINDKUN GATS SUPLEMENT DE L’ESTRÈS I L’ANSIETAT

Kunkay – https://kun-kay.com/

Característiques

Aliment complementari per a períodes d’estrès que cursen amb ansietat i nerviosisme o alteracions del comportament dels gats. S’utilitza en situacions d’estrès puntuals com canvis de rutina, visites al veterinari, viatges en cotxe, canvis en l’entorn i quan hi ha sorolls com focs artificials o tempestes. També s’usa en situacions d’estrès cròniques per animals senils o en situacions de falta d’espai físic o com a suport per treballar una modificació de conducta. Es recomana administrar diàriament a ser possible, entre àpats per potenciar el seu efecte dels principis actius.

 

Propietats nutricionals

Els seus ingredients actius Vitamina B3, Vitamina B6, L- Triptòfan, glucosa i hidrolitzat tríptic de caseïna bovina actuen de forma sinèrgica per promoure la sintesi de seròtina per afavorir la sensació de calma i benestar i per activar els receptors GABA centrals, reduint l’estrès i l’ansietat.

Procedència

Els nostres suplements estan produïts a les instal·lacions de Kunkay situades a Reus, Tarragona. Els ingredients actius i embalatges sempre procuren sempre tenir la procedència de kilòmetre 0.

 

Galeria